mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016
mijn pop-uprestaurant 2016

mijn pop-uprestaurant VTM

Architect Mijn pop-uprestaurant 2016

Idee-M had de eer door VTM te worden gevraagd als Architect mijn pop-uprestaurant 2016 ! Vooral de creatieve uitdaging om 6 verschillende sferen te creëren stelde Dario Médaer voor een heuse uitdaging… Gelukkig konden we rekenen op ons team van deskundige medewerkers deze opdracht tot een goed einde te brengen. Bekijk hier het interieur van de deelnemende koppels aan Mijn Pop-uprestaurant. Strombowli dompelden we in een vurig decor… Hot, hot, hot! In het Mémé Gusta van Nele en Jan voel je je meteen op je gemak in grootmoeders keuken… Elk interieur is anders en uniek! Dat was dan ook meteen de uitdaging van Idee-m interieurarchitecten. Zorgen voor beleving! Vooral in resto concepts is het creëren van ‘beleving’ heel belangrijk! We gebruiken er al onze zintuigen en dat is als ontwerper een dankbaar uitgangspunt om een ‘totaalbeleving’ te kunnen bieden. Uiteraard zullen de smaakpapillen worden geprikkeld door lekkere gerechtjes en heerlijke dranken. Je moet echter deze beleving doortrekken in het interieur van een restaurant of foodbar… ook het gevoel dat je krijgt in de ruimte heeft een invloed om de beleving van je smaken. De texturen van het stof van de stoelen, de kleur van het licht, de warmte van hout… Alles komt op het puntje van je tong! Restaurants ontwikkelen we in nauwe samenwerking met de klant. Ons uitgangspunt is steeds om tot een ‘versmelting ‘ te komen van de kunst van het koken met de kunst van het inrichten. ATMOSFEER CREATIE waarin de kok zijn puurheid in de best mogelijke omgeving tot recht kan laten komen. Bij het ontwerpen van een restaurant inspireren we elkander. De input van een ‘Chef’ wakkert de ‘goesting’ op bij de ontwerper.
Lees hier onze referenties!
Vraag hier een offerte aan!
foto’s: medialaan 2016            
    View project
    MENU